Grundläggande uppsättning trädgårdsredskap

 

De som börjar med trädgårdsarbete kommer snart att behöva ett trädgårdsredskap. Vad behöver du för att underhålla din trädgård ändå?
Handverktyg är användbara för små uppgifter. Tänk på handgafflar, planteringskärl och handkrattor. Med dessa tre verktyg kan du inte plantera överdimensionerade trädgårdsväxter eller lossa jorden. Om möjligt, köp rostfritt stål (rostfritt stål). Dina trädgårdsredskap rostar inte. Rostfritt stål har funnits i flera år, är ett tufft material och är väl resistent mot vatten. Tål alla väderförhållanden och används flitigt i trädgårdsredskap.
Dricks:
Rengör alltid dina trädgårdsredskap noggrant efter användning. Se till att det är rent. Skölj med vatten i ett dike, damm eller hink.
Handgaffel
Handgafflar är ett användbart verktyg för att gräva små saker, plantera nya trädgårdsväxter och luckra upp jord. Handgafflar är också mycket lämpliga för att skörda lökar och växter.
3-tands handkratan är en liten, robust kratta med ett kort handtag. Det ergonomiska handtaget gör den lätt att arbeta med. Du kan ösa jorden, ta bort ogräs och föra in luft i jorden. Luft är viktigt för god jord och god växttillväxt.
Handkrattor är också ett praktiskt verktyg för att arbeta i grytor och stekpannor. Handkrattor gör att du kan arbeta säkert mellan plantorna. plantering
Grävmaskiner används vanligtvis för plantering och omplantering. Du kan enkelt gräva rötterna. Du kan också använda en planteringssked för att skapa en kanjon eller plantera lökar.
En bra beskärningssax är en bra investering. Du kan enkelt klippa använda blommor med vass beskärningssax. Använd vass sax för att minimera skador på växten. Se till att din sax är vass.
Med en bra beskärningssax kan du enkelt klippa de tunnaste grenarna för att behålla formen på plantan. Om grenarna är tjocka och du inte kan använda en beskärssax, använd en beskärningssax.

Ordet säger allt, den här saxen är till för de tjockaste grenarna. Med tips kan du använda lite mer kraft för att klippa grenar snabbt och enkelt. En kombination av bra beskärning och beskärning kan beskära nästan vilken växt eller buske som helst.

Största jobbet
Tidigare pratade jag om några små trädgårdsredskap. Tyngre material behövs vid plantering, omplantering eller beskärning av stora växter, träd och buskar. Därefter är det lämpligt att plantera en spade eller spadegaffel. Och har du en gräsmatta är en gräsklippare, en kantgräsklippare och en bra gräsklippare ett måste.
För stora, tjocka trädgrenar bör du överväga en sticksåg eller motorsåg. Men folk pratar ofta om professionell beskärning. Innan du börjar beskära dig själv, gör lite forskning. En trädgren som kapats fel kommer inte längre att växa. Träd kan förlora sin form, sluta gro och i extrema fall böjas. Trädgårdsmästare och trädodlare kan hjälpa till med beskärning och ljuskrona träd. De har erfarenhet av att göra det säkert.
Grundläggande utrustning
Börja med att köpa ett litet trädgårdsredskap. Du kan långsamt utöka dina lagerverktyg efter behov. Investera i ett bra verktyg, det håller i flera år.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *